БРАВО, НЕ КЛЕКНА! СЛАВИ ТРИФОНОВ ПОПИЛЯ бТВ: ТЕ НЕ СА МИ ШЕФОВЕ! ТЕХНИТЕ ШЕФОВЕ СА МИ ПАРТНЬОРИ!

БРАВО, НЕ КЛЕКНА! СЛАВИ ТРИФОНОВ ПОПИЛЯ бТВ: ТЕ НЕ СА МИ ШЕФОВЕ! ТЕХНИТЕ ШЕФОВЕ СА МИ ПАРТНЬОРИ!

Продължавам, доколкото ми позволява законът, да спазвам взаимоотношенията с bTV , за да не им давам основание да прекратят договора с мен. Това обяви преди минути на пресконференция шоуменът Слави Трифонов.

„Стремя се да спазвам взаимоотношенията ни в договора. Продължавам по този начин, докато те не прекалят”, закани се Трифонов. „Има 2 вида пространство в момента – публично и пространството на договорните отношения.

Аз нямам договорно право да прекъсна заради това, че те са свалили предаване, защото те имат това право. Сваляйки такова предаване, започват едни трудово-правни взаимоотношения. Ако довечера не направя предаване, те ще имат право да прекратят договора”, добави Трифонов, пише Блиц. 

Довечера ще покажем наше разследване за Валери Симеонов. „Каня ви да го гледате на живо, за да не се налага да ви го преразказвам отново на пресконференция утре. Знам, че ще има пак пресконференция, защото разследването е толкова скандално, че bTV пак няма да го излъчи”, каза водещият.  „Става дума за това, което по закон се нарича систематично. Става въпрос за чисто договорни отношения. Аз съм партньор на bTV, не съм им служител, независимо дали им харесва това. Аз съм партньор на нейните собственици. Спазвам си договора, съобразявам се с моята свободна воля. Не съм служител на bTV и те не могат да ме спрат. Флориан Скала не ми е началник, а мой партньор“, отсече той.

Източник: bradva.bg