БОМБА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! СЛАВИ СЕ ЗАКАНИ, ЧЕ ДОВЕЧЕРА ЩЕ ИЗТИПОСА СИМЕОНОВ! ВАЛЕРИ САМ СИ ПРИЗНА, ЧЕ Е

БОМБА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! СЛАВИ СЕ ЗАКАНИ, ЧЕ ДОВЕЧЕРА ЩЕ ИЗТИПОСА СИМЕОНОВ! ВАЛЕРИ САМ СИ ПРИЗНА, ЧЕ Е

„Сутринта ме гонеше тук един от неговите хора, да ме пита някакви неща. От сега мога да ви кажа какво ще има в това предаване.

Великото му „разследване“ е за това, че в мотела в Малко Търново, който го купих 2006 година, защо в този мотел има 10-тина войници. Мотелът има 160 места, но проблемът е защо там спят тези войници“, това заяви в кулоарите на Народото събрание Валери Симеонов пред репортер на ПИК минути след като свърши пресконференцията на Слави Трифонов. 

Дългия обяви, че е направил сензационно разследване за лидера на НФСБ и, че то ще бъде излъчено днес, като смята, че Би Ти Ви отново ще го спрат. 

„Освен това аз нямам нищо, защото всичко е на фирма „СКАТ“, има кабелна телевизия, има още един хотел в Златоград. А според него конфликтът на интереси е, че има там едни хора, които си плащат и спят. По тази логика съм в конфликт на интереси и за това, ако военни гледат телевизия“, заяви Симеонов, пише Пик. 

Той допълни, че не вижда какъв е проблемът, когато някой иска да спи в хотела и си плаща за това. Освен това лидерът на НФСБ подчерта, че ако в Малко Търново няма свободен хотел и от две години има разквартировани хора. „При капацитет от 160 места, от онзи ден има 30 военни. Цената на престой е 30 лв. на ден, като в тази цена е включено и яденето и всичко, а за национални празници им правим и банкет, на посрещане и изпращане също, както и безплатен спа център“, допълни още Симеонов. 

Източник: bradva.bg