Абитуриентката Михаела Маринова разплака всички: Няма да си празнувам бала!

Абитуриентката Михаела Маринова разплака всички: Няма да си празнувам бала!

Абитуриентката Михаела Маринова разплака всички: Няма да си празнувам бала! 4.67 (93.33%) 3 votes

Михаела Маринова не смята да отбелязва факта, че завършва средното си образование!

Само след месец Михаела Маринова ще приключи завинаги с училището, но това не е повод за радост при нея. Младата певица е заобиколена от лоша енергия и затова няма да празнува с връстниците си, научи Kliuki.bg.

Михаела Маринова е нещастна при завършването си

Мишето не се разбира с хората, с които учи. Тя е крайно разочарована от тях и не желае да ги вижда никога вече, след като пътищата им се разделят.

„Моите съученици не са лоши хора, но не ме разбират. Нямам приятели от тях. Ние сме клас от само момичета и злобата и завистта са много. Затова и няма да си празнувам бала.“ – каза Михаела Маринова в ефира на Нова ТВ.

По всичко личи, че девойките от класа на певицата не я долюбват заради славата й. Мишето стана звезда твърде малка и това може би трудно се приема от останалите в училището.

В момента Михаела работи за „Като две капки вода“, където имитира различни известни личности. Хонорарът й от шоуто е толкова тлъст, че нищо чудно, че съученичките й й завиждат.

Освен това бронзовата медалистка от X Factor 2014 има доста участия по заведения. Тя печели прилични суми за отрицателно време в нощни клубове, което също е повод за завист от страна на мнозина.

Не се знае как Маринова ще отбележи завършването си и дали изобщо ще го направи. Може просто да пийне с приятели или пък да не се занимава с това и да потъне изцяло в работа.

Тя ще кандидатства в Консерваторията през лятото. Желанието й е там да продължи музикалното си образование. Можем само да й пожелаем успех.

Източник: kliuki.bg