Златка Димитрова със скромен Великден, Антония Петрова прекали с кича (Вижте украсата на звездите)

Златка Димитрова със скромен Великден, Антония Петрова прекали с кича (Вижте украсата на звездите)

Златка Димитрова със скромна Великденска украса, Антония Петрова я сложи в джоб с прекален кич

Златка Диитрова показа великденските си яйца. Младата майка е очервила за първородния си син малко яйца за християнския празник. Но пък както самата тя написа в социалната мрежа „Който става в 6…. Малко, но от сърце”

Плеймейтката е затрупана с ангажименти покрай малкото си бебе. Явно не й остава време от сменяне на памперси, хранене и всякакви други грижи около малкия Миро да се изфука с пищна великденска украса. Но за сметка на това очервените й яйца с перлена боя са подредени в малка кошничка със зелена тревичка. Изглеждат стилно и красиво.

За сметка на семплата украса на Черната Златка тази на Антония Петрова изглежда прекалено шарена и кичозна. Мис България 2009 напълни социалната мрежа с много фотоси на красотите си от Великден. Миската се похвали, че всичките тези неща са изработени от нея и цялото й семейство.

Прекалената шарения, която представя пернишката миска обаче превзема очите. Всяко едно от нещата е само по себе си красиво. Но всичките красоти на едно място идват в повече за естетите.

Сякаш Тоца ще отваря магазин за продажба на украси, шегуват се потребителите в мрежата. Самата Тоца се е стъкнала с тоалет оцветен във всички цветове на дъгата. Сякаш и тя е голямо великденско яйце.

Вижте много снимки в нашата галерия на великденската украса на Антония Петрова!

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net