Съпругът и изчезнал преди 9 години, след това случайно го срещнала на паркинг … Ето какво се е случило!

Съпругът и изчезнал преди 9 години, след това случайно го срещнала на паркинг ... Ето какво се е случило!

Жена страдала и с години издирвала съпруга си. Най-накрая го намерила след девет години, след като изчезнал от дома им. Тогава разбрала, че е женен за друга жена.
 
"Не можех да разбера как се оженил отново. Какво е направил с моята идентичност ", казва Карън.
 
Не било за първи път на Адам да остави жена, с която е в брак, нито му е било за първи път да напусне Карън. Именно те двамата се запознали, докато той е бил женен.
 
"Говореше ми, че ще се разведе с нея, защото иска да бъде с мен и иска да имаме деца", разказва Карън.
 
След известно време Адам наистина се е развел и след само една година се оженили с нея на Свети Валентин. Въпреки това, след известно време в брак, той я оставил и й написал писмо.
 
"Когато за първи път ме изостави, се чувствах като, че някой ми извади сърцето. След само няколко седмици се върна и пак продължихме където спряхме. Изминаха две години и пак изчезна. Остави ме в дългове и сама ", разказва горката жена …
 
След това за него не е чувала цели 9 години, докато не го срещнала случайно на паркинга. Тогава му поискала да й даде развод.
 
"След 9 години го видях случайно на паркинга. Казах му да ми даде развод, а той ми каза, че ще ме потърси. Естествено, това не се случи. След само няколко дни от нашата среща разбрах, че е женен и се шокирах", казва в своята изповед Карън.
 
Тя решила да съди Адам за измама. След като приключи процеса Карън планира да се разведе с него и да се омъжи за мъж, който е няколко години във връзка.loading…

Източник: mall359.com