Тони Стораро хвърли бомбата с разкритие за Фики и Гюлджан! (никой не го очакваше – виж тук)

Тони Стораро хвърли бомбата с разкритие за Фики и Гюлджан! (никой не го очакваше – виж тук)

Тони Стораро издаде истината за сина си Фики Стораро и любимата му Гюлджан!

Неочаквано разкритие за Фики Стораро и половинката му Гюлджан направи човека-глас Тони Стораро. Таткото на Издислав обяви на всеослушание, че наследникът му ще вдигне сватба съвсем скоро и че вече всичко е решено.

Фики Стораро е срещнал Гюлджан благодарение на Галена, тя ще им бъде и кума на сватбата

Той и Гюлджан са се сгодили според обичаите и традицията на двата рода, а чувствата им са повече от истински. Това, което никой не знаеше обаче е, че не друг, а лично Галена е станала причина за срещата и любовта на младите.

„Фики и Галена бяха заедно на участие в чужбина, а Гюлджан е отишла в заведението и е била сред публиката. Изведнъж я вижда не синът ми, а Галена. Харесала я и веднага казала на Фики, че в публиката стои момиче, което ще му вземе акъла. После Гюлджан се озовала в гримьорната на Галена за автограф, а там бил и синът ми“, разказва Тони Стораро.

След като се срещнали очи в очи, Фики останал като замаян от хубостта, но и от невинното излъчване на младата Гюлджан. Заприказвали се, а не след дълго тя му дала и телефонния си номер. Той й се обадил, а съдбата след това си свършила работата.

„На практика Галена е виновна за това синът ми да се сгоди и да си намери жената. Сега сигурно ще тръгнат да разправят, че нарочно ги е запознала, за да навреди на Преслава. Но това не е така. Просто някои неща се виждат от самото начало. Като това, че двамата са един за друг“, коментира Тони Стораро.

Не ни остава друго, освен да чакаме Фики да обяви заветната дата за венчавката. Любопитно е каква булка ще бъде Гюлджан и дали ще спазят традицията за трите булчински рокли, коя от коя в по-ярък цвят.

Източник: kliuki.bg