Мария без да иска се изпусна защо се стигна до развод с Гущеров и каква е основната причина за раздялата

Мария без да иска се изпусна защо се стигна до развод с Гущеров и каква е основната причина за раздялата

Мария все още не може да превъзмогне това, което става, но отказва да го признае напълно!

Най-ниската фолк дива Мария проговори за раздялата си с Християн Гущеров. Певицата най-после дръзна да приказва за отношенията си с него и цялата му фамилия,

Оказва се, че миньончето на родната чалга не таи лоши чувства към мъжа си, но не може и да приеме онова, което той й е причинил. Изпълнителката на „Да ти дам ли малко“ се опитва да се държи силна в така създалата се неприятна ситуация.

 

Досега се считаше, че Мария е тази, която е сложила рога на Гущеров и затова двойката се разделя.

Дали му е изневерявала или не, още не може да се каже напълно, но очевидно този процес е бил двупосочен.

Именно за това говори признанието на Мара Отварачката с половин уста, че Християн й е изневерявал. Тя така и не отговори на този въпрос, зададен й в ефир, което значи красноречиво, че бизнесменът е бил доста палав по време на брака им.

Към момента певицата и дъщеря й Марая са се върнали в старото си жилище, откъдето Гущеров ги взе преди 5 години. Двете дами започват отначало своя житейски път.

Според слуховете, Мара съжалявала най-вече за това, че щерка й е доста привързана към мъжа й и сега ще е необходимо да расте без него. Фолк дивата се надявала Марая да остане в живота му, но това е много малко вероятно.

Документите са развода вече са подадени и делото предстои да се гледа. Както писахме, Мария няма да може да извлече никаква полза от този брак. Няма и дете, което да я свързва с Християн, поради което всичко трябва да приключи до лятото.

Източник: zajenata.bg