ИМПЕРАТРИЦА! ЕДНА ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ БЪЛГАРСКИ ТВ ВОДЕЩИ ГУШНА 10 МИЛИОНА!

ИМПЕРАТРИЦА! ЕДНА ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ БЪЛГАРСКИ ТВ ВОДЕЩИ ГУШНА 10 МИЛИОНА!

Наталия Симеонова живее като кралица, бившият й откупи свободата си с имущество и издръжка за 10 млн.лева

Наталия Симеонова се шири в огромен палат в Панчарево. Кара мощно „Порше” на стойност поне 150 бона. Получава и издръжка за дъщеря си от петцифрена сума всеки месец.

Според мълвата музиканта милионер се е погрижил на бившата му нищо да не й липсва след като я заряза заради друга. Освен придобивките с материално и парично изражение Денис Ризов помагал на Наталия да не остава без работа. Но след като Симеонова след раздялата им напълня драстично вече не иска да се показва в ефир. Харчела си парите, с които съпругът всеки месец пълнел банковата й сметка, предават от електронното издание hotarena.net.

Наталия и Даниел, както се казва по документи музикантът нямат официален развод. Но повече от десет години живеят разделено. Бракът им го има на хартия. А всъщност се разпадна заради изневяра от страна на Ризов. Той си хвана любовница, водещата на „Море от любов” отначало си затвари очите. Но после не издържа тежестта на рогата и се обадила на съперничката си да се срещнат тримата и да обсъдят как ще продължат нататък.

Любовницата отказала всякакви срещи с наранената жена. Но Денис повече никога не се прибрал в къщи. Почувствал се обиден от постъпката на жена си. Която не поговорила с него. А потърсила третата страна в любовния триъгълник.

Изпитвайки обаче вина пред бившето си семейство богатия музикант обезпечил както Наталия, така и дъщеря си Виктория. Която вече е на 16 години. Погрижил се да живеят в луксозен дом и нищо да не им липсва. Като превеждал по сметките им петцифрена сума, разкриват запознати.

Източник: bradva.bg