Сензация: Милионерката Леля Гошка се върна в България! (жителите на малкото градче Искър полудяха – виж тук)

Сензация: Милионерката Леля Гошка се върна в България! (жителите на малкото градче Искър полудяха – виж тук)

Тотомилионерката Леля Гошка се върна в родината си!

Жителите на малкото плевенско градче Искър буквално полудяха, след като видяха с очите си не кой да е, а Леля Гошка. Да, самата Леля Гошка – тотомилионерката от Испания.

Леля Гошка се върна в България, но си тръгна светкавично, за да не я усети никой. Страхувала се от нападение

Припомняме, че жената от ромски произход се прочу из цяла Европа като удари рекордния по рода си местен джакпот от 67,99 милиона евро миналото лято. Това се случи по време на лотарията в малкото градче Кинтанар дел Рей, където Гошка и семейството й живеят от години.

Поводът за изненадващото и направо сензационно посещение на Гошка в България обаче е трагичен. Тя пристигнала за погребението на майка си, която починала наскоро. Това разкриха очевидци пред родните медии.

„Леля Гошка дойде направо за изпращането на родителката си, никой не знаеше, че се връща и никой не я очакваше. През цялото време обаче беше странна. Не толкова заради мъката си, а защото постоянно гледаше подозрително. Почти не говореше с никого и се озърташе така, сякаш всеки момент ще я нападнат или отвлекат“, разказват жители на град Искър.

Преди време хората си спомнят Гошка като бъбрива, весела и засмяна. От тази жена сега не била останала и следа. Още по-любопитното обаче е, че милионерката в евро не се видяла с никого след погребението. Не се обадила дори на старите си познати.

Затворила се в предишния си роден дом и само дни по-късно отлетяла обратно за Испания. Гошка живее в испанското градче заедно с мъжа си и децата си вече 15 години.

След като осъмна мулти милионерка обаче, тя продължила да живее скромно и не е напускала Кинтанар дел Рей. Парите си ги кътали в банки, а плановете какво ще правят с тях, не споделяли на никого.

Източник: kliuki.bg