Християн Гущеров не вярва на очите си: Виж какво му сервира Мария! (истината го потресе)

Християн Гущеров не вярва на очите си: Виж какво му сервира Мария! (истината го потресе)

Мария изобщо не си поплюва, хвърли в шок бившия си вече съпруг!

Раздялата на Мария и Християн Гущеров е факт, потвърден от самия бизнесмен. Въпреки това обаче разводът още не е приключил. А синът на Добромир Гущеров не може да повярва какво му поднесе миньончето.

Мария се опитва да дразни Гущеров, но едва ли ще й се получи

Припомняме, че Християн реши да сложи край на брака си с Мара Отварачката заради разюзданото й поведение и навика да се показва почти без дрехи. Което с годините идвало в повече на младия Гущеров.

Любопитното е, че доскоро Мария твърдеше колко много обича Християн и колко означава той за нея. А в момента от инат, или от кой знае какво, не спира да го дразни.

Напоследък певицата съвсем скъса синджира и си позволява да пее по кръчмите буквално по сутиен. Сами ще видите от снимките как се е барнала пайнерката на едно от последните си участия и как се отърква в интимните части на мускулест мачо.

„Събира ни очите, това прави Марчето. Но й се чудим на акъла, защото това е последният начин, по който може да си върне Гущеров. Освен да му отмъщава и да го кара да се пука от яд, друго обяснение за постъпките й нямаме“, разказват очевидци на фриволното поведение на Мария.

А близки до Християн Гущеров са убедени, че певицата може да си фантазира какво ли не, но бившият й Мечо вече е затворил вратата към сърцето и дома си за нея.

Певицата се пусна по сутиен, потресе феновете

Както знаем, милионерът се постара да си върже гащите и да направи така, че Мария да не получи и петак от неговите пари след развода. Явно в отчаянието си тя е решила да му покаже какво е изгубил като се пусне по прелести.

Но като знаем колко добра и изгодна партия е Християн, едва ли ще му липсват кандидатки. При това дори още по-млади и красиви от бившата му благоверна.

Източник: kliuki.bg