ПРЕДИ 5 МИН ДПС ИЗСИПАХА ТЕЖКА БОМБА ЗА ПРЕЗИДЕНТА! ТОВА ОБРЪЩА ВЕЗНИТЕ, ЕТО КАК ИСКА ДА СЕ УРЕДИ!

ПРЕДИ 5 МИН ДПС ИЗСИПАХА ТЕЖКА БОМБА ЗА ПРЕЗИДЕНТА! ТОВА ОБРЪЩА ВЕЗНИТЕ, ЕТО КАК ИСКА ДА СЕ УРЕДИ!

Advertisement:

Консултативният съвет по национална сигурност беше употребен от президента Росен Плевнелиев за негови собствени цели – това мнение изразиха в парламента от ДПС.

Председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ смята, че президентът разчита служебният кабинет да го номинира за еврокомисар и че е налице опит за подмяна на волята на народа, защото са минали едни честни президентски избори и има избран президент с огромна подкрепа и доверие на обществото. По думите му явно текат задкулисни сделки за нов кабинет в рамките на този парламент и с подкрепата на ГЕРБ. 

„Народът иска промяна. Показа го и с вота си на изборите, по един категоричен начин. Това Народно събрание е изчерпано. Предстоят предсрочни парламентарни избори и нова изпълнителна власт, с нужното обществено доверие”, категоричен бе Карадайъ.

Advertisement:

Но Карадайъ каза, че сегашният кабинет може да продължи да изпълнява функциите си в пълен обем, но до встъпването в длъжност на новоизбрания президент, пише Офнюз.бг.

„Не да продължава модела на управление от последните две години – услуга за услуга и да обслужва задкулисието на тази порочна власт. Нищо не налага сегашният президент да връчва мандати, още повече по-малко да съставя служебен кабинет за 20 работни дни или за един календарен месец”, смятат от ДПС. 

Advertisement:

Източник: bradva.bg