ВНИМАНИЕ, ДАМИ! МАРТА ВАЧКОВА ИЗСИПА ПРЕД ВСИЧКИ СТРАШНАТА ИСТИНА ЗА ДИЕТИТЕ, ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ!

ВНИМАНИЕ, ДАМИ! МАРТА ВАЧКОВА ИЗСИПА ПРЕД ВСИЧКИ СТРАШНАТА ИСТИНА ЗА ДИЕТИТЕ, ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ!

Марта Вачкова загуби битката с килограмите, диетите не си заслужават, защото резултатът е йо-йо ефект

Марта Вачкова признава, че е от поколението, което не се е интересувало от здравословно хранене. Тя и нейните връстници нямат онази култура на хранене, която имат младите днес.

Марта признава, че е минала през всякакви диети. Пробвала какво ли не. Но преди година спира да се подлага на всякакви режими за отслабване. Защото стигнала до извода, че след всяка диета качва по някое кило отгоре. Тя смята, че нищо добро не е видяла от стремежа да отслабне. Само си навредила на организма.

Дъщерята на Григор Вачков е доволна, че щерка й Рада има друго по-различно отношение към храненето. Наследничката й четяла и се интересувала от здравословния начин на живот. Както повечето млади, твърди комедийната актриса. Тя на й разрешавала да спазва диети защото щяла да си съсипе подрастващия организъм.

Вачкова отдавна се е примирила с пищните си форми. Успокоява се с това, че за всеки влак си има пътници, както говорят хората. 57 годишната актриса с усмивка казва, че има мъже които харесват по-пълните жени с едър ханш и талия, предават от електронното издание  retro.bg.

Вачкова споделя една случка от миналото си. Преди време Хачо Бояджиев известен ценител на женската хубост я срещнал на една изложба. Хачо щом я видял от далеч се провикнал : „Оле, Мартино голяма толумбичка си станала! Трябва ти малко да отслабнеш, ама и така те бива! То в това на теб ти е чарът!”. Големият телевизионер я задявал въпреки, че била едра!

Източник: bradva.bg