СТРАШНАТА ДРАМА В ЖИВОТА НА ДАРА: БРАТ Й Я Е ПРЕБИЛ ТОЛКОВА ЖЕСТОКО, ЧЕ СПРЯЛА ДА ДИША!

СТРАШНАТА ДРАМА В ЖИВОТА НА ДАРА: БРАТ Й Я Е ПРЕБИЛ ТОЛКОВА ЖЕСТОКО, ЧЕ СПРЯЛА ДА ДИША!

Дарина Йотова – Дара разкри потресаващи моменти от детството си!

Чаровната и провокативна Дарина Йотова – Дара е най-новата тийн сензация у нас. Всеки следващ хит, който изкара, моментално се лапва като топъл хляб от потребителите и е на челните места в класациите.

Дара скоро ще бъде абитуриентка и твърди, че се чувства щастлива и реализирана. Не винаги е било така обаче. Сладураната, която не спестява истината за нищо досега, разкри кошмарите от детството си.

Тогава тя и брат й Йордан не само не се разбирали, а направо не можели да се понасят. Дарина била от тези момиченца, които не искали да си играят с кукли Барби, а тичала сред момчетата да рита топка.

Брат й пък се дразнел и не искал да си играе с нея, заради което двамата се биели всеки ден. И то по няколко пъти. Въпросният бой обаче изобщо не бил свързан с обикновени шамарчета или скубане на коси, а си било жив побой.

„Така сме се млатили, че ако някой ни види, ще си каже, че сме не брат и сестра, а кръвни врагове. Помня, че той имаше тежка ръка и когато започнеше да ме бие, ми спираше дъха. Нямах въздух, не можех да дишам. Не можех и да виждам, нито да чувам – пълна чернилка“, разказва Дара в свое интервю.

Към днешна дата се радва, че все пак е оцеляла, защото тези войни с Йордан можеха да донесат огромна трагедия на семейството й. Хубавата новина е, че откакто пораснали, двамата започнали да се разбират все по-добре, пише разкрития.ком.

„Сега сме заедно и единни. Обичаме се, говорим за всичко и да ви кажа – не сме се били от шест години“, закачливо се смее хубавата Дара.

Източник: bradva.bg