„София ден и нощ“: Смъртта надвисва над двама от съквартирантите! (Дали ще се измъкнат?)

„София ден и нощ“: Смъртта надвисва над двама от съквартирантите! (Дали ще се измъкнат?)

Тази седмица в „София ден и нощ“ драмите няма да са никак на шега.

Героите на „София ден и нощ“ сякаш живот си живеят и само от време на време им се случва да се сблъскват с жестоката действителност. Но всичките им драми бледнеят пред това, което ще ги връхлети сега. Двамата от героите ще преживеят тежка катастрофа, която ще ги прати с единия крак в гроба.

Смъртта ще надвисне над тях като злокобна сянка, която иска да ги отмъкне от другите. Точно когато сценарият бе започнал да се разводнява, „София ден и нощ“ добива драматичен привкус. Кои са съквартирантите, които ще се борят за живота си и дали ще успеят да спечелят най-тежката си битка, предстои да разберем в епизодите тази седмица.

Драматични съдбовни знаци тегнат над една от любимите двойки в сериала. Влюбените ще трябва да се изправят лице в лице с предизвикателствата на съдбата, за да продължат напред и да стигнат до там, на където са се запътили.

Любовният триъгълник в „София ден и нощ“ между Зара, Стела и Юлиян най-сетне се разплита. След като Стела видя обеците на ушите на най-добрата си приятелка, тя проумява горчивата истина. Разбира се, подобно разкритие няма как да мине без жесток скандал и горчиви клетви. Ужасното чувство да си предаден ще преследва не един от съквартирантите.

Стела е готова да се откаже от най-близките си хора и отново да тръгне към пропастта. В гнева си Михаела взима много крайно решение, за което след това ще съжалява. Найден пък все повече хлътва по Аглика, а това не се нрави на съквартирантите, които не искат Теди да страда, макар и далеч от тях. Затова той ще понесе много удари по достойнството си. А дали след тях ще успее да започне на чисто?

Галя също има желание да загърби миналото и да рестартира живота си. Красивата блондинка прави изненадващо откритие, което ще позволи зараждането на съвсем неочаквани и сякаш невъзможни чувства. Тя ще трябва да разбере дали е открила нова любов или просто съдбата й нанася пореден удар. Колко болезнено ще бъде това разкритие, предстои да разберем в новите епизоди на „София ден и нощ“.

Източник: kliuki.ws