НЯМА СКРИТО ПОКРИТО! ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С ДЕСИСЛАВА РАДЕВА В СТОЛИЧЕН МОЛ

НЯМА СКРИТО ПОКРИТО! ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С ДЕСИСЛАВА РАДЕВА В СТОЛИЧЕН МОЛ

Десислава Радева подлуди продавачките в един от най-известните столични молове

Десислава Радева вдигна на крака столичен мол. Преди няколко дни първата дама е била засечена в големия търговски център заедно със съпруга си. Президентската двойка очевидно предпочита да прекарва почивките си в мола, отколкото да усамоти някъде далече от любопитните хорски погледи.

Двамата избрали за време на посещението си в мола най-пиковия час. Впечатление на всички направи, че двамата са се движили на разстояние един от друг. За разлика от светските събития по време, на които двамата се появяват хванати за ръка, в мола те предпочитат да се разхождат на разстояние един от друг.

На посетителите на търговския център впечатление направи, че докато Румен Радев се е спирал, за да обърне внимание на разпозналите го хора, неговата съпруга през цялото време се държала високомерно и се правила, че не ги познава.

Клиенти на мола коментират, че поведението на Десислава Радева съвпада с това на плеймейтките – държи се високомерно и не обръща внимание на никой.

Потресени от високомерното й поведение са й продавачките на магазините, които тя е посетила. Първата дама е посетила няколко магазина за маркови дрехи. С липса на интерес тя обиколила магазините, но така и не стигнала до техните пробни.

Посещението на семейство Радеви в столичния мол не приключило с хапване в някое от заведенията, а на паркинга. След което Румен Радев и половинката му отпрашили към дома.

Учудващото в случая е, че двамата напуснали мола без нито една покупка. Въпреки разнообразието от марки, първата дама не одобри нито един от тоалетите, предлагани в един от най-големите столични молове.

Запознати коментират, че подобни претенции Деси Радева има от години. На младини тя е била носителка на титлата „Мис Бургас“. На моделската си кариера тя дължи наперената походка, която е запазила и до днес, пише Ретро.бг.

Източник: bradva.bg