Озан от „Твоят мой живот“ показа приятелката си (ФОТО)

Озан от „Твоят мой живот“ показа приятелката си (ФОТО)

Актьорът разочарова почитателките си

До неотдавна младият турски актьор Бурак Тозкопаран, който влезе в ролята на Озан в хитовия турски сериал „Твоят мой живот“, пазеше личния си живот в тайна.

Към днешна дата актьорът вече се престраши да повдигне завесата и да разкрие част от живота си извън снимачната площадка.

Често публикува снимки в личния си профил в Инстаграм, но до момента не се беше случвало да покаже приятелката си. Ето, че и това се случи.

„Твоят мой живот“

Актьорът разочарова почитателките си

След като Озан от „Твоят мой живот“ показа приятелката си, турските медии веднага разнищиха коя е тя.
Те отбелязват, че момичето до актьора не е известна личност, но пък за сметка на това произлиза от известно и видно семейство в Турция.

Почитателките на младия и чаровен актьор от „Твоят мой живот“ коментират, че синеокото момиче е истинска красавица. Някак си обаче не им се иска да повярват, че Бурак си има приятелка, тъй като се надяват, че късметът им с него ще им се усмихне.

Ако се съди обаче по факта, че Бурак е поставил сърчице, то почитателките му може би ще останат разочаровани.
Това е знак, че синеоката красавица наистина е неговата приятелка.

В понеделник стартира третият сезон на сериала. В него почти всички герои ще претърпят драматични обрати.
Може би вече сте забелязали, че Джихан се е превърнал в истински отшелник.

Джансу и Дениз са щастливи от новината, че очакват рожба. За съжаление обаче те няма да станат родители. Една катастрофа ще преобърне целия живот на богатата наследница на Джихан Гюрпанар. Тя ще изгуби бебето си.

Махиде, която отърва непокорната Хазал от затвора, след като уби приятеля си, я държи в ръцете си като маша. Именно Хазал ще се превърне в нейния инструмент и тя най-накрая ще успее да си отмъсти на Джихан, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com