Цвети Стоянова просълзи хиляди с ТАЗИ снимка! (Вижте истината за ада, през който премина)

Цвети Стоянова просълзи хиляди с ТАЗИ снимка! (Вижте истината за ада, през който премина)

За да преживееш една болка, трябва да говориш за нея, наясно е Цвети Стоянова.

Гимнастичката Цвети Стоянова полетя към сигурната смърт миналата година, а само за няколко месеца успя да възкръсне, както никой не е очаквал. Премина повече от успешно през няколко курса на рехабилитации и сега вече пак се усмихва. Но истината за състоянието й никак не е розова, разбра kliuki.bg.

Красавицата публикува в профила си в социалните мрежи рентгенова снимка от последния си преглед при специалист. На нея добре се вижда, че гръбначният й стълб е зараснал правилно. Много по-добре се вижда обаче причината това да е факт. По цялото протежение на гръбнака на Цвети Стоянова са разположени метални пластини.

Благодарение на тях тя буквално е била „събрана“, за да може днес отново да ходи, да кара кола и да бъде пълноценен човек. Снимката остави безмълвни всички, които досега не подозираха болезнената истина. Те свалиха шапка пред стоицизма и волята за живота на гимнастичката. Вълна от коментари и подкрепа я заля само за минути.

Миналата година цяла България се молеше за Цвети Стоянова, а сега се възхищава на силния й дух. Тя за пореден път успя да събере всички свои емоции само в няколко думи, но много силни и въздействащи. „Бъди сигурен, че има нещо, което те очаква, след като дълго си търпял, за да те изуми до такава степен, че да забравиш горчивината на болката”. Засега гимнастичката не споделя кое е това нещо, което я е накарало да изтрие мрачните спомени от съзнанието си, пише novini.bg.

Със сигурност любовна на нейното момче помогна много на красавицата. А и в страданието си тя намери неподозиран брой хора, готови да й подадат ръка. И така успя да извади наяве неочаквани качества, с който да пребори най-голямата трудност в живота си. Сега Цвети Стоянова говори с лекота и философски за случилото си, извличайки си поука след поука.

Източник: kliuki.bg